معماری

وقت سفارت کانادا | آریا سفر

آژانس هواپیمایی آریا سفر پردیسوقت سفارت کانادا فوری و تضمینی با آریا سفر

تعیین وقت سفارت کانادا فوری و اخذ ویزای توریستی کانادا و ویزای مولتی کانادا با آریا سفر. جهت درخواست ویزای توریستی کانادا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده کرده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید.

برای آگاهی از مدارک مورد نیاز، شما میتوانید به منو مدارک سفارت کانادا مراجعه نمایید. همکاران متخصص آریا سفر در این زمینه، با پرکردن پرسشنامه آنلاین، برای شما چک لیستی از مدارک تهیه خواهند کرد که البته این چک لیست، بسته به شرایط شغلی و … متقاضی، متفاوت خواهد بود.

بنابراین بهتر است که خود بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت کانادا اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی خواهد شد.

وقت سفارت کانادا با ویزاسازان

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت کانادا، اخذ انواع ویزای کانادا و مدارک مورد نیاز سفارت کانادا وارد کانال راهنمای سفر کانادا شوید.
https://t.me/canada_for_visa

جهت اخذ وقت سفارت کانادا با کارشناسان آریا سفر تماس بگیرید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۳۱۰۹۱ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ (۰۲۱)

 

از کجا وقت سفارت کانادا بگیریم؟

جهت اخذ وقت سفارت کانادا پس از تهیه چک لیست، می بایست اسکن تمامی مدارک را به همراه فرم های درخواست ویزا به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت کنید. نکته ای که در مورد فرم های درخواست ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد این است که تمامی صفحات این فرم دارای کد می باشند. وجود اختلاف در کد این صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزای شما عزیزان خواهد شد. بنابراین نهایت دقت را در پر کردن فرمها مبذول بفرمایید. (خدماتی از قبیل پر کردن فرم های سفارت کانادا، برسسی مدارک، ترجمه مدارک و رزرو هتل و پرواز سفر، توسط همکاران ما در آژانس آریا سفر، به شما عزیزان ارائه می گردد.)

پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه های تعیین شده به سفارت کانادا، نامه ای مبنی بر اینکه متقاضی مجاز به مراجعه به Visa Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری می باشد، صادر میشود. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.
در مرحله ی بعد، می بایست جهت تعیین وقت، در نزدیکترین Visa Application Center اقدام نمود. توجه داشته باشید که اینکار تنها تا سی روز پس از ثبت درخواست امکانپذیر بوده و دیرتر از آن سفارت به هیچ وجه به شما وقتی نخواهد داد.
تنها پس از انجام انگشت نگاری است که درخواست متقاضی به طور کامل در سفارت ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده او آغاز میگردد. این پروسه بین ۴ هفته تا ۶ ماه به طول می انجامد. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند.

پس از اعلام سفارت مبنی بر صدور ویزا، متقاضی می بایست پاسپورت خود را، شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد، به همان Visa application center که در آن انگشت نگاری انجام پذیرفته برده و ویزای خود را دریافت کند. آژانس آنامهرپرواز آماده همکاری برای پیکاپ ویزای شما عزیزان خواهد بود.

روش دوم دانلود و نصب اپلیکیشن راهنمای ویزای کانادا است که می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید:

دانلود اپلیکیشن ویزای کانادا نسخه اندرویید

اپلیکیشن ویزای کانادا با هدف ارائه خدمات اخذ ویزای توریستی کانادا، پیکاپ ویزای کانادا، ویزای تحصیلی کانادا، امکان اخذ وقت سفارت کانادا و مطالب جامع و کامل در خصوص معرفی کشور کانادا، مشاوره ویزای کانادا، شیوه های اخذ ویزا و مهاجرت به کشور کانادا طراحی شده است.

کاربران به کمک این اپلیکیشین می توانند در هر لحظه نسبت به تهیه نوبت سفارت کانادا در ترکیه، امارات و ارمنستان، پیکاپ ویزای کانادا، استعلام هزینه ها، دریافت خدمات مشاوره و لیست مدارک مورد نیاز و ثبت نام برای ویزای کانادا اقدام نمایند.

 

شهرها و کشورهای محل مصاحبه و انگشت نگاری سفارت کانادا:

وقت سفارت کانادا در گرجستان
وقت سفارت کانادا در ارمنستان
وقت سفارت کانادا در استانبول
وقت سفارت کانادا در آنکارا
وقت سفارت کانادا در دبی
وقت سفارت کانادا در باکو

وقت سفارت کانادا جهت اخذ ویزای کانادا

انگشت نگاری جهت اخذ ویزای توریستی کانادا:

برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا ۳۰ روز مهلت دارد که به یکی از شعب VAC در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. به این نکته ی بسیار مهم توجه داشته باشید که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزا تحت بررسی قرار نمی گیرد.

هزینه در نظر گرفته شده برای ثبت نام ویزای کانادا:

هزینه ویزا : ۱۰۰ دلار + ۸۵ دلار (هزینه انگشت نگاری) + ۴۰۰ هزار تومان بابت تهیه چک لیست، پر کردن تمامی فرمهای سفارت ، ارسال مدارک به سفارت کانادا، واریز هزینه های تعیین شده به حساب سفارت و مشاوره در زمینه جمع آوری مدارک و …
در ثبت نام آنلاین هزینه انگشت نگاری به ازای هر خانواده ۱۷۰ دلار می باشد و انفرادی محاسبه نمی شود. به طور مثال برای یک خانواده ۳ نفری ۴۷۰ دلار پرداخت می شود که ۳۰۰ دلار آن بابت ویزا و ۱۷۰ دلار بابت انگشت نگاری است.

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single (شش ماهه)، multiple (دو سال)
همانطور که قبلا گفته شد، مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
مانده حساب بانکی با حداقل ۴۵ – ۵۰ میلیون تومان
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E – application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ( IMM5645E – family information)
یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )
ارائه مدارک مالیاتی و بیمه
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری) در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.
ترجمه سند ازدواج

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا (Supervisa):

ویزای ۵ ساله در اصل ۱۰ ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( ۵ سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart) PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
– مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
– ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
– T4
– گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
– بیمه یک ساله برای متقاضی ارائه شود.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان آریا سفر تماس بگیرید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۳۱۰۹۱ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ (۰۲۱)

 

توضیحات بیشتر در خصوص انواع ویزای کانادا و اطلاعات تکمیلی در خصوص ویزای تضمینی کانادا را در سایت کانادا کاران مطالعه کنید.

سوالات خودتان را در خصوص وقت سفارت کانادا در انتهای همین مطلب مطرح کنید.

منابع:

همه چیز درباره وقت سفارت کانادا در ویزای کانادا

وقت سفارت کانادا در کمک سفر

اخذ وقت سفارت کانادا با کاناداکاران

یک دیدگاه

  1. سلام من اگه بچه هام بخوان درکانادا تحصیل کنم خودم نیز باید کنارشون باشم. دختر بزرگم امثال دیپلم گرفت. (دیپلم تجربی) ودختر کوچکم ۱۲ ساله وکلاس پنجم سپری کرده. همسرم فعلا نمیاد خودم ودو دخترم هستیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button تماس با آریا سفر پردیس
error: Content is protected !!