معماری
خانه / ویزای مولتی کانادا / مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single  (شش ماهه)، multiple  (دو سال)

مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه

مانده حساب بانکی با حداقل ۴۵ – ۵۰ میلیون تومان
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E  – application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (  IMM5645E – family information)
یک قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )
ارائه مدارک مالیاتی و بیمه
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری)   در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.
ترجمه سند ازدواج

جهت آگاهی از چک لیست مدارک ویزای کانادا با کارشناسان آریا سفر تماس بگیرید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۳۱۰۹۱ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ (۰۲۱)

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله  (Supervisa):

ویزای ۵ ساله یا ویزای مولتی کانادا در اصل ۱۰ ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( ۵ سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart) PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
– مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
– ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
– T4
– گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
– بیمه یک ساله برای متقاضی ارائه شود.

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت کانادا، اخذ انواع ویزای توریستی کانادا و مدارک مورد نیاز سفارت کانادا وارد کانال راهنمای سفر کانادا شوید.
https://t.me/canada_for_visa

2 دیدگاه

  1. لطفا فهرست مدارک کانادا را برایم ایمیل بفرمایید/ تلفن همراهم امکان باز کردن فایل با فرمت پی دی اف را ندارد ولی ایمیل اگر کنید روی لبتاپ بازش میکنم
    سپاسگزارم
    ۰۹۱۹۵۰۵۳۵۷۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button تماس با آریا سفر پردیس
error: Content is protected !!