معماری
خانه / ویزای مولتی کانادا / مدارک ویزای کانادا

مدارک ویزای کانادا

مدارک لازم برای دریافت ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا بسته به نوع ویزای مورد درخواست متقاضی متفاوت است. برخی نکات وجود دارند که در زمان ارائه مدارک باید به آنها توجه کرد، برای مثال با توجه به زمان ۲ تا ۳ ماهه صدور ویزا کانادا بهتر است متقاضیان ویزای توریستی کانادا پاسپورتی دست کم با ۹ ماه اعتبار ارئه دهند. همچنین بهتر است تمامی پاسپورت‌های قبلی داوطلب نیز با هدف بررسی بهتر سابقه سفر Travel History  ارائه شوند.

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا

۱- مدارک شناسایی

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
  • یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

۲- مدارک مالی

  • نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریزپرینت ۴ ماه اخر یک ماه است.)

۳- مدارک اسناد ملکی

  • در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

۴- مدارک شغلی

  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی
  • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین

 

جهت آگاهی از چک لیست مدارک ویزای کانادا با کارشناسان آریا سفر تماس بگیرید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۳۱۰۹۱ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ (۰۲۱)

ویزای تحصیلی کانادا

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا

۱- مدارک پذیرش

  • مدرسه یا دانشگاه مد نظر می‌بایت نامه پذیرش را کامل کرده و برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و ارسال نمایید.

۲- مدارک شناسایی

  • پاسپورت متقاضی و همراهان
  • ۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.

۳- مدارک مالی

  • نامه بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
  • نامه تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه مالی ساپورت کننده؛ چه شخصی باشد چه موسسه

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای فرصت مطالعاتی کانادا

تمامی موارد اشاره شده در مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی بعلاوه:

  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن
  • رزومه کامل و عکس دار با ذکر تمامی تاریخ ها و سوابق شغلی در صورت موجود بودن
  • نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
  • ترجمه آخرین مدرک تحصیلی و ترجمه ریزنمرات آخرین مقطع تحصیل
  • نامه از دانشگاه محل تحصیل یا وزارت علوم (ایران) مبنی بر اینکه شما را حمایت مالی می کنند.
  • فرم LMIA
  • رسید پرداختی ۲۳۰ دلار که از کانادا پرداخت شده باشد.
  • ارائه مدرک زبان معتبر، در صورت لزوم

جهت دانلود چک لیست مدارک ویزای کانادا کلیک کنید.

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت کانادا، اخذ انواع ویزای توریستی کانادا و مدارک مورد نیاز سفارت کانادا وارد کانال راهنمای سفر کانادا شوید.
https://t.me/canada_for_visa

2 دیدگاه

  1. لطفا فهرست مدارک کانادا را برایم ایمیل بفرمایید/ تلفن همراهم امکان باز کردن فایل با فرمت پی دی اف را ندارد ولی ایمیل اگر کنید روی لبتاپ بازش میکنم
    سپاسگزارم
    ۰۹۱۹۵۰۵۳۵۷۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Button تماس با آریا سفر پردیس
error: Content is protected !!