معماری
خانه / دسته‌بندی نشده / ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا | ویزای دانشجویی و دانش‌آموزی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا یکی از پرطرفدارترین ویزاها در میان ویزاهای تحصیلی سایر کشورها است. یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان تصمیم برای انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل است. کشور کانادا طی چند سال گذشته با استقبال فزاینده طالبان علم و دانش از سرتاسر جهان مواجه شده‌است. کانادا کشوری با نظام آموزشی دو زبانه (انگلیسی- فرانسه) است که در کنار بهره‌مندی از بالاترین استانداردهای آموزشی و تحقیقاتی روز دنیا به یکی از پنج مقصد اصلی دانشجویان و دانش آموزان برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا تبدیل گردیده است.

ویزای تحصیلی کانادا یکی از انواع ویزای موقت کانادا و در واقع نوعی جواز موقت برای زندگی و تحصیل در این کشور است. ویزای تحصیلی کانادا به دو نوع بخش ویزای دانش‌آموزی و ویزای دانشجویی تقسیم بندی می‌شود. این نوع ویزا فرصت را در اختیار محصل و یا دانشجو قرار میدهد تا در کنار خانواده (والدین، همسر و فرزندان) با خیالی آسوده به تحصیل در مقاطع مختلف متمرکز شود.

جهت اطلاع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا با کارشناسان “آریا سفر” در ارتباط باشید.

تلفن های تماس: ۶۶۵۳۱۰۹۱ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ (۰۲۱)

مهمترین و اولین گام برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا، داشتن پذیرش تحصیلی از مدرسه، کالج، دانشگاه و یا یک موسسه آموزش عالی در این کشور است. پس از دریافت نامه پذیرش یا اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های کانادا و یا یکی از مدارس این کشور قادر خواهید بود برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام نمایید.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی کانادا

–    پذیرش از یکی از موسسات آموزش عالی کشور کانادا (مورد تایید اداره مهاجرت)
–    پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
–    ارائه برنامه تحصیلی  Study Planدقیق و قانع کننده
–    عدم سوء پیشینه
–    توانایی پوشش مخارج دست کم یک سال تمام زندگی و تحصیل در کانادا (شهریه بعلاوه هزینه زندگی)
–    ارائه مدارکی که ثابت کند فرد پس از پایان تحصیل قصد ماندن در کانادا را ندارد.

** در صورت نبود هر یک از شرایط ذکر شده، درخواست ویزای تحصیلی کانادا رد خواهد گردید. در برخی موارد مدارس و یا دانشگاه های مد نظر، پذیرش تحصیلی مشروط برای متقاضی صادر می‌کند که در این صورت متقاضی می‌بایست در زمان ارائه مدارک، آفیسر پرونده را متقاعد کند شروط ذکر شده در ادمیشن را دارد. به عنوان مثال اگر شرط یادگیری زبان در ادمیشن آمده باشد، متقاضی باید برنامه خود دایر بر فراگیری زبان را ارائه دهد.

چک لیست مدارک برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا

برای درخواست هر کدام از انواع ویزای کانادا (ویزای موقت و یا ویزای اقامت دائم) نیاز به ارائه مدارک خاص آن خواهد بود. اداره مهاجرت کانادا در قبال ویزای تحصیلی کانادا به دلیل اعتبار نسبتا بلند مدت آن، طبعا حساسیت بیشتری نسبت به ویزای توریستی کانادا خواهد داشت.  مهمترین مدرکی که سفارت کانادا در زمان بررسی درخواست ویزای تحصیلی این کشور به آن توجه خواهد کرد، تمکن مالی فرد است.

۱-    نامه ادمیشن یا همان پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز معتبر آموزشی
۲-    برنامه تحصیلی (Study Plan)
۳-    فرم‌های تکمیل‌شده درخواست ویزا (فرم ویزای تحصیلی، فرم اطلاعات خانوادگی و فرم schedule 1)
۴-    نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
۵-    اسکن صفحه اول جدیدترین پاسپورت (بعلاوه صفحاتی که مهر ویزا خورده ‌است)
۶-    اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه
۷-    اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه برای همراهان در صورت تاهل
۸-    دو قطعه عکس ۳.۵ × ۴.۵
۹-    نامه سابقه و بیمه کاری
۱۰-    سند و مدارک موربوط به دارایی‌های شخصی
۱۱-    فیش واریزی تحصیلی

نکته: تمامی مدارک باید در قالب فایل و در حساب کاربری مخصوص فرد متقاضی ویزای تحصیلی کانادا در وبسایت رسمی سفارت کانادا بارگذاری گردد.

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا (بدون احتساب زمان مورد نیاز برای انگشت نگاری) برای متقاضیان ایرانی در حدود ۱۱ هفته صادر خواهد شد. این مدت زمان که بر اساس اعلام وب سایت رسمی سفارت کانادا است، در واقع زمانی است که سفارت کانادا برای بررسی درخواست ویزای تحصیلی شما و انگشت نگاری (بیومتریک) صرف خواهد کرد. این زمان مشروط به آن است که کلیه مدارک متقاضی همچون نامه استادی پرمیت یا پذیرش تحصیلی وی آماده بوده و نیاز به بازگشت پرونده و تکمیل آن نباشد.

** به طور حتم هر اندازه در تکمیل مدارک و رعایت ضوابط لازم برای درخواست ویزای تحصیلی وسواس و دقت بیشتری به خرج دهید، طبعا هم مدت زمان صدور ویزای تحصیلی شما کوتاه‌تر خواهد بود و هم شانس موفقیت افزایش خواهد یافت.

بعد از موافقت اداره مهاجرت کشور کانادا با درخواست متقاضی، در ابتدا ویزایی موقت صادر میگردد که متقاضی به وسیله آن میتواند به خاک این کشور وارد شود. به محض ورود فرد متقاضی به کانادا، ویزای تحصیلی وی نیز صادر خواهد شد. مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا بسته به مقطع و رشته تحصیلی متقاضی متفاوت بوده و معمولا تا زمان پایان دوره تحصیلی اعتبار خواهد داشت. به عنوان مثال چنانچه متقاضی برای تحصیل در مقطع کارشناسی از یکی از دانشگاه‌های مورد تایید اداره مهاجرت کانادا، پذیرش تحصیلی داشته باشد، ویزای تحصیلی وی ۴ ساله اعتبار خواهد داشت. لازم به ذکر است امکان تمدید اعتبار ویزای تحصیلی کانادا و یا تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کار با در نظر گرفتن شرایطی خاص نیز وجود دارد.

جهت آگاهی از روش تعیین وقت سفارت کانادا، اخذ ویزای تحصیلی کانادا و مدارک مورد نیاز سفارت کانادا وارد کانال راهنمای ویزای کانادا شوید.

https://t.me/canada_for_visa

مراحل دریافت ویزای تحصیلی کانادا

قبل از انجام هر کاری بهتر است با ارزیابی کردن شرایط خود مطمئن شوید که آیا شرایط لازم برای تحصیل در کانادا را دارید و یا اساسا اجازه ادامه تحصیل در این کشور را خواهید داشت یا نه.

کارشناسان ما در “آریا سفر” با بهره‌مندی از دانش روز و اطلاع از آخرین آپدیت‌های مربوط به اخذ ویزای تحصیلی کانادا با تدوین فرم ارزیابی تحصیلی، کار را برای شما آسان کرده‌اند. بنابراین میتوانید با دریافت فرم ارزیابی ویزای تحصیلی نسبت به بررسی شرایط خود اقدام نمایید.

پس از تکمیل فرم ارزیابی تحصیلی، کارشناسان اجرایی پذیرش تحصیلی “آریا سفر”، با توجه به رشته تحصیلی و ایالت مدنظر شما، بهترین گزینه‌ برای انتخاب مراکز آموزش عالی کانادا (مدارس، کالج‌ها و دانشگاه‌ها) را به شما معرفی خواهند کرد و در مسیر دریافت پذیرش تحصیلی از بهترین و معتبر ترین دانشگاه‌های کانادا همراه شما خواهند بود.

مرحله بعد جمع آوری مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا است.

مدارک مورد نیاز پیش از ورود به کانادا

۱-    پاسپورت با بیش از ۶ ماه اعتبار
۲-    نامه پذیرش تحصیلی
۳-    نامه REFRENCE سفارت
۴-    ویزای کوتاه مدت کانادا برای ورود به این کشور
۵-    نامه استادی پرمیت
۶-    رزرو بلیط و هتل محل قامت
۷-    بیمه مسافرتی
۸-    ارز و یا اسنادی که نشان دهنده توانایی شما برای تامین مخارج زندگی و تحصیل در کانادا باشد.

** در برخی موارد ممکن است برای اخذ ویزای کانادا آفیسر پرونده از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند.
** شما یا اعضای خانواده‌تان که همراه شما سفر خواهند کرد و بالای ۱۸ سال دارند باید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.

 

دلایل اصلی ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

به هر دلیلی که درخواست ویزای کانادا (از هر نوع) رد شود، نامه‌ای رسمی از سوی سفارت به ایمیل متقاضی ارسال خواهد شد و دلایل ریجکتی به تفکیک مشخص میگردد.

–    کافی نبودن منبع مالی برای پوشش هزینه‌ها
–    رشته تحصیلی مورد نظر
–    برنامه تحصیلی نامناسب
–    اشکال و یا تناقض در تکمیل فرم‌های درخواست ویزا و یا مشکل در فایل درخواست ویزا
–    قانع نشدن آفیسر پرونده در خصوص اهداف تحصیل و امکان عدم بازگشت پس از پایان تحصیل

ویزای همراه کانادا | شرایط لازم برای دریافت ویزای همراه کانادا

سفر به کشوری دیگر آن هم در مقاطع ابتدایی تحصیل و شرایط زندگی فرزندان از جنبه‌های مختلف دغدغه‌ای مهم برای تمامی والدین است. اینکه فرزندان پس از دریافت ویزای تحصیلی، در شرایطی تحصیل می‌کنند، اسکان و خورد و خوراک آنها به چه شکل و کیفیتی است و در نهایت چه نظارتی بر آنها انجام می‌شود، همگی از مواردی هستند که والدین را بر آن داشته تا با بهره‌مندی از ویزای همراه کانادا بتوانند در دوران تحصیل در کنار فرزندان خود باشند.

این نگرانی در مقاطع بالاتر تحصیل نیز وجود دارد و بسیاری تاکید دارند همسر و یا فرزندانشان در دوران تحصیل در کنارشان باشند. دریافت ویزای همراه برای والدین، همسر و فرزندان محصلین و دانشجویان در کشور کانادا یکی دیگر از خدمات “آریا سفر” در زمینه ویزای تحصیلی کانادا است.

از دو طریق می‌توان برای ویزای همراه کانادا اقدام کرد:

۱-    ویزای توریستی یا Temporary Resident Visa
والدین دانش آموز و یا دانشجو می‌توانند ویزای همراه کانادا را با اعتباری ۶ ماهه دریافت نمایند. این نوع ویزا همزمان با درخواست ویزای تحصیلی محصل در دانشگاه و یا مدرسه ارسال می‌شود. در این نوع ویزا که به آن ویزای TRV نیز گفته می‌شود در صورتیکه یکی از والدین دارای ویزای کار یا ویزای تحصیلی کانادا باشد، فرزندان آنها برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارایه نامه قبولی از مدارس ندارند و میتوانند بدون مشکل برای درخواست ویزا اقدام کنند.

۲-    ویزای اجازه کار یا OPEN WORK PERMIT
چنانچه متقاضی در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های معتبر کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشد یا با ویزای تحصیلی کانادا در حین تحصیل باشد، همسر وی می‌تواند برای ویزای کار اقدام نماید. این نوع ویزا به همسر متقاضی این اجازه را میدهد که به صورت تمام‌وقت و بدون نیاز به دریافت مجوز در کشور کانادا، کار یا تحصیل کند. برای این نوع ویزا می‌توان همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از زوجین در کانادا برای همسر وی اقدام درخواست ویزای اجازه کار داده شود.

شرایط کار حین تحصیل و بعد از تحصیل در کانادا
برای کار همزمان با تحصیل در کانادا دو گزینه وجود دارد:

۱-    کار در محیط دانشگاه On campus
تمام دانشجویان تمام وقتی که به واسطه ویزای تحصیلی کانادا وارد این کشور می‌شوند می‌توانند بدون نیاز به مجوز کار در همان دانشگاه محل تحصیل در زمان‌های فراغت کار کنند. به این نوع کار دانشجویی در کانادا در اصطلاح On campus گفته می‌شود.
نکته: هر فردی که بخواهد در کانادا کار کند، می‌بایست (SIN (Social Insurance Number یا شماره بیمه اجتماعی داشته باشد. دریافت این شماره برای همه رایگان است البته باید توجه داشته باشید که از زمان شروع به کار با ویزای تحصیلی کانادا تنها ۳ روز فرصت دارید جهت دریافت این شماره اقدام نمایید. شماره بیمه اجتماعی کانادا یا همان SIN در واقعا کد ملی محسوب می‌شود. کدی ۹ رقمی که تمامی افراد دارای اقامت دائم، افراد دارای ویزای تحصیلی کانادا و همپنین افراد دارای ویزای کار این کشور، ملزم به دریافت آن هستند.

۲-    کار خارج از محیط دانشگاه Off campus
که از سال ۲۰۱۴ تاکنون در کشور کانادا، تمامی دانشجویان تمام وقتی که با ویزای تحصیلی کانادا در این کشور زندگی می‌کنند می‌توانند در زمان‌هایی خاص (تعطیلی دانشگاه) تا سقف ۲۰ ساعت در هفته خارج از محیط دانشگاه کار ‌کنند.
نکته: برای کار همزمان با تحصیل در کانادا (کار بدون مجوز کار) حتما باید یکی از دو عبارت زیر روی ویزای تحصیلی دانشجو قید شده باشد:
•    May accept employment on or off campus if meeting eligibility criteria as per R186 (f), (v) or (w). Must cease working if no longer meeting these criteria
•    May work 20 hrs. Per week off-campus or full-time during regular breaks if meeting criteria outlined in section186 (v) of IRPR
در صورتی که دو عبارت بالا دایر بر اجازه کار در حین تحصیل در ویزای تحصیلی درج نشده باشد، باز هم می‌توانید از طریق درخواست شماره بیمه اجتماعی برای کار اقدام کنید که البته شامل مراحلی تخصصی است.
نکته: اگر روی برچسب ویزای شما عبارت زیر درج شده باشد، به هیچ وجه اجازه کار همزمان با تحصیل در کانادا نخواهید داشت:
•    This permit does not permit the holder to engage in off campus employment in Canada

تلفن های تماس: ۶۶۵۳۱۰۹۱ – ۶۶۵۳۳۰۷۲ – ۶۶۵۳۳۲۵۴ (۰۲۱)

درباره ی mh.badali

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button تماس با آریا سفر پردیس
error: Content is protected !!